Troben a un home malferit després d’hores desaparegut

Dissabte de vesprada, un home d’edat avançada va eixir “a buscar bellotes per la zona de les Aigües” amb la seua motocicleta, segons han explicat fonts municipals. Hores després de la seua eixida, ja a la nit, “familiars de l’home es van posar en contacte amb la Policia Nacional indicant que aquest no havia tornat des de la vesprada” i a més de ser una persona gran, “està malalt de diabetis”.

Els cossos de seguretat van posar en funcionament un dispositiu de recerca d’aquest home. “La seua moto va ser trobada en el Camí Vell de Xàtiva, abans del pont”. La policia va localitzar “a l’home en el llit del riu en l’interior de la zona de les canyes. Aquesta persona estava amagada, respirava amb dificultats i estava inconscient”, expliquen fonts municipals.

La Policia Nacional va sol·licitar assistència sanitària, ja que l’home “podria patir hipotèrmia. Els agents van traslladar entre 4 a aquesta persona per una zona impracticable pel riu, fins a la carretera per a ser atés per l’ambulància corresponent”.

L’home desaparegut va ser traslladat a l’hospital “i es va avisar als familiars perquè acudiren al centre sanitari”, manifesten.