Júlia Baldó i Ferran Reig, paper destacat en el campionat d’Espanya d’atletisme sub18

Els atletes del CAVA Ontinyent han participat en tres cites atlètiques. A Màlaga es va disputar el campionat d’Espanya sub18 en el que participaren Júlia Baldó i Ferran Reig en la prova dels 3000 llisos. Ferran va acabar desè amb un temps de 9’02”82, en una prova en que es va córrer moltíssim l’últim quilòmetres. Ferran millorava el quinzè lloc aconseguit en pista coberta i es consolida com un dels millors corredors en la prova, en la qual la temporada que ve continuarà competint en categoria sub18. Júlia debutava en un campionat d’Espanya en pista i va acabar 17a amb 10’36”40, millorant la seua marca personal a l’aire lliure i quedant-se només a poc més d’un segon de la seua marca personal en pista coberta. La seua prova va ser totalment diferent a la de Ferran, perquè des del primer metre ja es va imposar un fort ritme que va fer que el grup s’estirara i pràcticament totes les atletes milloraren marca personal. Júlia també continuarà la temporada que ve en categoria sub18. Des del CAVA Ontinyent fan una menció especial per a Víctor Revert, entrenador de Júlia i Ferran, que “amb un molt bon treball al llarg de tota la temporada ha aconseguit que els dos atletes participaren en aquest campionat”.

A Torrent es va disputar el campionat autonòmic sub16 en el que Alejandra Ferrando va aconseguir un brillant segon lloc en la prova dels 600 llisos amb un temps de 1’45”28. L’atleta de Beniarrés tanca una bona temporada en la que s’ha consolidat entre les millors corredores sub16 i la temporada que ve ja canviarà a la categoria sub18.

Per últim, a Bocairent es van disputar només les categories infantils de la Volta a Peu, per la forta tronada que va fer que s’haguera de suspendre la prova absoluta. Alexa Beneyto va ser la guanyadora en categoria aleví, mentre que Isabel Cháfer s’imposava en categoria infantil.