Júlia Soriano i Asier Gramage naden en el Autonòmic d’Hivern

Els nadadors del Club Natació Ontinyent, Júlia Soriano i Asier Gramage van estar aquest cap de setmana Elx, on van disputar el Campionat Autonòmic Infantil d’Hivern.

Júlia va competir en les proves dels 400m lliures (16a); els 50m lliures (40a); els 200m lliures (25a); i els 800m lliures (14a). Per la seua banda, Asier disputava les proves de 50m braça (29é); 100m braça (29é); 200m braça (20é); i 200m estils (10é).

Des del club descriuen aquests resultats com “espectaculars”, encara que lamenten que aquest any la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana no haja fet classificació per edat com, aseguren, si ho va fer la temporada passada. Amb aquesta classificació per edats, “Asier s’haguera proclamat campió autonòmic als 200m estils”, expliquen. A banda d’aquesta qüestió, han volgut donar l’enhorabona als dos nadadors “tant pel rendiment en l’Autonòmic com per la vostra implicació als entrenaments”.

A més, des del Club Natació Ontinyent també han tingut unes paraules cap a Asier Sendra, al qual “em trobat a faltar”, ja que no va poder competir per una lesió.