Jutgen hui a un home per una brutal agressió a un taxista

L’Audiència Provincial de València jutja hui a un home resident a Ontinyent en el moment dels fets, acusat d’agredir “brutalment a un taxista que el va portar de València fins a Ontinyent”, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. La Fiscalia demana per a ell penes que sumen 13 anys de presó i, segons ha transcendit en altres mitjans de comunicació, una indemnització de més de 400.000 euros.

Els fets van ocórrer la matinada del 19 de març de 2015, en el transcurs d’una discussió pel pagament del trajecte des de València a Ontinyent. “El taxista va detenir el cotxe abans d’arribar a la capital de la Vall d’Albaida, en un polígon industrial, per a assegurar-se del cobrament del servei”, segons detalla la Fiscalia. En eixe moment, continua, “l’acusat es va abalançar sobre ell i li va clavar els dits en els ulls i una volta fora del taxi, l’home li va propinar diversos colps al taxista i va tornar a pressionar els ulls amb els seus dits”. A causa de l’agressió, “la víctima va sofrir un esclat del globus ocular esquerra i també ha perdut agudesa visual en l’ull dret”.

A banda de l’agressió, la Fiscalia també el considera autor d’un delicte de robatori amb violència, ja que “va robar suposadament la motxilla amb diners i el datàfon que el taxista guardava baix el seient del pilot”.