Kapitalia Inmobiliaria dóna un nou bombo a la Unió Artística

Els mecenes culturals estan per a les ocasions. Per a les grans i per al dia a dia. La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent compta amb un ampli ventall de mecenes i empreses patrocinadores, que esponsoritzen les seues iniciatives i que fan possible l’activitat diària. La fructífera i estreta relació de col·laboració entre la Unio Artístitca i Kapitalia Inmobiliaria, empresa que aposta decididament per l’educació i la cultura musical, s’ha materialitzat aquesta vegada en la donació d’un nou bombo per a la banda degana de la ciutat.

No es tracta d’un instrument més sino que és un dels referents dins d’una formació musical, sobretot als passacarrers i activitats públiques perquè permet identificar la banda que està passant, la seua procedència i identitat. Des de la Unió s’ha agraït aquesta aportació que incrementa l’inventari instrumental de la societat, en aquest cas dins de la corda de percussió.

L’acte d’entrega del nou bombo per a la Unió s’ha portat a terme dins del context de la setmana de Santa Cecília, patrona dels músics. El gerent de Kapitalia Inmobiliaria ha fet donació en persona amb el president de la Unió i el cap de banda. Es dona la circumstància que Salva Palau, gerent de Kapitalia Inmobiliaria, té importants antecedents familiars lligats a aquesta entitat musical.