La Conselleria de Sanitat confina Benigànim durant 14 dies

L’augment de casos positius de Covid-19 al municipi de Benigànim ha provocat que la Conselleria de Sanitat decidisca confinar la localitat durant 14 dies.

Segons informa l’agència EFE, el municipi queda confinat i es suspenen l’activitat educativa presencial i es tanquen els centres de majors, gimnasos i locals de restauració i oci. Queden suspeses també qualsevol activitat esportiva o celebracions amb convidats. Així, des d’aquesta mateixa vesprada no es podrà entrar ni eixir del municipi, exceptuant alguns casos com anar al metge, a treballar, tornar al lloc de residència habitual o per a cuidar de persones majors, menors o amb dependència.

Cal destacar que el consistori ja havia decretat el tancament d’espais municipals des de la passada setmana. Aquesta situació es comunica després que ahir per la vesprada l’Ajuntament de Benigànim, a través de les seues xarxes socials, confirmara que després de les proves de PCR realitzades durant la setmana s’havien detectat 51 nous casos de Covid-19 al municipi. El que suposa un total de 75 casos actius.
Segons comenten alguns veïns, i així informava també la televisió pública valenciana, À Punt, encara faltaria per rebre alguns dels resultats de les PCRs efectuades, pel qual els casos confirmats podrien augmentar en els pròxims dies.

Des del consistori s’ha anunciat que el Centre de Salut anirà citant progressivament a tots els contactes dels nous positius per realitzar les proves, a la vegada que “preguem a tots els contactes que es mantinguen en casa. A la resta de la població, volem demanar paciència i precaució. És responsabilitat de totes I tots, actuem amb prudència i mantenim la calma” insistien des de l’Ajuntament.