La construcció de la nova residència de la Beneficència arranca després de sis anys

Ha hagut de superar moltes dificultats, però sis anys més tard, la nova residencia de la Beneficència començarà la seua edificació en juny. Hui es signa l’acta de replanteig que donarà inici a la nova construcció, presentada en un acte públic, en el solar del Llombo on s’ubicarà.

Una edificació que marcarà un punt d’inflexió, no tan sols pel que fa a les noves instal·lacions, adaptades totalment a la normativa que marca la Generalitat Valenciana, sinó també perquè s’augmentarà significament el nombre de residents, que passarà de 40 a 97 residents i totes les places seran concertades amb l’administració autonòmica. Tindrà 61 habitacions, d’elles, 23 seran individuals i la plantilla creixerà en 22 persones.

La inversió serà de 8,5 milions d’euros i Caixa Popular s’encarregarà del seu finançament i el termini de construcció, està previst en 18 mesos.

En l’acte estaven els representants de les entitats implicades en aquest projecte i que amb un treball conjunt han possibilitat que “aquest somni estiga camí de ser una realitat”, explicaven.

Entre els assistents intervenien en els parlaments José Luis Roque, arquitecte; Manuel Penadés, gerent de CRIMSA, l’empresa constructora; Josep Llopis, de Caixa Popular; Antonio Ferrando, rector de Santa Maria i Sant Carles i Jorge Rodríguez, president de la Fundació de la Beneficència i alcalde d’Ontinyent.

Conduïa l’acte  Toni Alfonso Revert, director-gerent de la residència de la Beneficència.