La Cuina i Sents, entre els 10 que més recauden contra la fam

La Cuina i Sents, els dos restaurants gestionats pels germans Santiago i Joaquín Prieto, s’han posicionat entre els 10 restaurants d’Espanya que més van recaptar per a la campanya ‘Restaurantes contra el hambre’. Una iniciativa organitzada per Acción Contra el Hambre i amb la col·laboració de la Federació Espanyola d’Hostaleria.

La Cuina i Sents van aconseguir en l’edició de 2016 “entrar a formar part de la llista dels 10 restaurants d’Espanya que més fons van recaptar per a la causa”, detallen des de l’organització de la iniciativa. “La forma de recaptar aquests fons consisteix a donar entre 0,50 i 2 euros per cada ‘plat solidari’ o ‘menú solidari’, segons el restaurant”.

Santiago i Joaquín Prieto s’uneixen per sisè any consecutiu a ‘Restaurantes Contra el Hambre’. Així, des del 19 de setembre i fins al 15 de novembre, La Cuina publicarà en la seua carta quales són els seus ‘plats solidaris’ gràcies als quals es donaran 0,5 euros a la causa. Per la seua banda, Sents entrarà a formar part de la campanya a partir del 3 d’octubre, moment de l’obertura de la seua temporada i destinarà 2 euros per cada menú degustació.

L’edició de 2017 de ‘Restaurantes Contra el Hambre’, porta per lema ‘Mesa para todos’ i amb ella es pretenen recaptar fons per a lluitar contra la desnutrició infantil.