La decisió sobre les Festes d’Ontinyent, la primera setmana de maig

La decisió sobre l’ajornament, la suspensió o la celebració de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent es prendrà durant la primera setmana de maig. Així ho anunciat l’alcalde Jorge Rodríguez en el transcurs d’una roda de premsa que ha tingut lloc hui per videoconferència des de l’Ajuntament d’Ontinyent. També ho ha confirmat el president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, que s’ha manifestat en els mateixos termes.

“En tot cas la decisió correspon a la junta de govern i als representants de les 24 comparses”, ha afirmat el primer edil de la ciutat. D’aquesta forma s’aclareix un poc més el panorama d’incertesa al voltant de la celebració morocristiana de la capital de la Vall d’Albaida.

Encara sense data concreta però amb la perspectiva d’eixa primera setmana del mes de maig, el president convocarà als membres de la junta i als representants de les comparses per tal d’adoptar una decisió definitiva que girarà entorn a tres possibilitats: celebració, ajornament o suspensió definitiva de les Festes de 2020 i el seu trasllat a 2021.