La dosi de reforç a la població de més de 50 anys arrancarà la setmana que ve

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent començarà a citar les persones de més de 50 anys per administrar la dosi de reforç de Pfizer i Moderna a partir de la setmana que ve, segons ha confirmat aquest periòdic fonts del departament. Aquesta àrea abasta les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i alguns municipis de la Ribera Alta. Des del passat mes de novembre, moment en què va començar a vacunar la població de més de 60 anys, s’han administrat al nostre departament més de 50.000 dosis.

Ara, per a agilitzar el procés d’immunització, la Conselleria ha incorporat 20 equips mòbils militars que es destinaran a diferents localitats de la Comunitat, un d’aquests s’instal·larà Ontinyent. Segons expliquen des del Departament, aquesta unitat es desplegarà en els pròxims dies i s’unirà als sanitaris que ja estan immunitzant amb la tercera dosi.

En aquest sentit, tal com ha declarat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, es tracta d’accelerar la vacunació de les dosis de reforç en les persones majors de 60, les persones que anteriorment han rebut la vacuna de Janssen i el grup de població que va ser administrada amb la doble pauta d’AstraZeneca. Així, una vegada finalitzada la vacunació d’aquests col·lectius prioritaris, començar amb la població major de 50 anys.