La falla 2018 d’Ontinyent, sí o sí, es cremarà aquest dissabte

La falla dels juniors de la parròquia de Sant Josep, primera a plantar-se en tot el país, tornarà a ser la que més temps estiga en peu i a la fi serà cendra aquest dissabte 24 de març al voltant de les 20:30 h de la vesprada quan començarà la Nit de Foc que va es ajornar el dilluns per l’aparició de la pluja al llarg de la vesprada.

Juntament amb la falla de Montroi, que tradicionalment es crema el diumenge posterior a Sant Josep perquè gran part del poble participa com a músics de banda a las falles del Cap-i-Casal, la d’Ontinyent serà una de les últimes en ser devorades pel foc.

Així mateix també es realitzarà el dissabte per la vesprada el Rally faller, a les 16:00 h, on els més de 1000 xiquets del centre transformaran els carrers adjacents a la parròquia com si fos el Carib pirata.

Més tard a les 19:00 h s’oferirà al pati l’espectacle de la cremà i a les 20:00 tindrà lloc la cerimònia de l’acte del ninot indultat, on els fallers majors salvaran de les flames un dels elements del monument. Des del centre junior ja s’ha confirmat que, sí o sí, la falla té les hores contades i que el dissabte es complirà amb la tradició de cremar-la. L’endemà, la parròquia de Sant Josep enceta el periode de celebració de la Setmana Santa amb el diumenge de rams.