La família de Yanira demana “justícia”

“Justícia”. Això és el que demana la família de la menor ontinyentina, Yanira, que va morir dijous passat a Albacete, a causa d’una ferida de bala. Ahir de vesprada, tenia lloc una nova concentració en la plaça Major, a la qual assistien, a més de familiars i amics, ciutadanes i ciutadans que se sumaven a la causa.

En la concentració la mare de Yanira prenia la paraula per demanar “justícia per a la meua filla” i “que s’esclarisquen els fets com més aviat millor. No hi ha dret que la mort de Yanira quede impune”. La menor tenia una filla de 2 anys que actualment es troba en casa dels avis paterns, a Albacete. La mare de Yanira demanava que “fins que no es resolga el cas, la meua néta hauria d’estar en mans dels serveis socials de la comunitat de Castella-La Manxa”. Per a aquest motiu, en la concentració es van recollir signatures per demanar que la xiqueta quede, per ara, en mans de la seua família materna.

Un cercle de ciris rojos i crits de “tots som Yanira” van acompanyar aquesta concentració a la qual van assistir més de 200 persones.