La Fase Final del I Campionat U17 3×3 de la Comunitat Valenciana arriba a Ontinyent

El pavelló d’Ontinyent vibrarà amb el millor bàsquet 3×3 sub17 aquest cap de setmana. El poliesportiu municipal acollirà la Fase Final del I Campionat U17 3×3 de la Comunitat Valenciana, on es donaran cita els equips finalistes de les fases prèvies disputades a Ontinyent i Segorbe, el recent cap de setmana.
Des del Club Martínez Valls Bàsquet, amfitrió d’aquest esdeveniment organitzat per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, agraeixen la participació de tots els clubs, la bona actitud de convivència i l’immens treball de la federació, per fer possible gaudir del gran joc dels joves participants.
A més, des del club ontinyentí han volgut felicitar a les jugadores i jugadors que van formar l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet. Malauradament, els dos conjunts no van aconseguir la classificació per a la final, però “estem molt contents amb la participació dels nostres equips. Les jugadores i jugadors van deixar-se la pell davant de rivals amb un nivell molt gran. Ha sigut tot un repte i és un orgull que ens hagen representat. Hi ha futur dins del bàsquet ontinyentí”.
Així, des de l’entitat esportiva es fa un crida a tots els aficionats al bàsquet de gaudir d’una gran oportunitat de conéixer una modalitat diferent, com és la del 3×3, en un campionat que traurà a grans jugadores i jugadors joves i que oferiran grans duels en la pista.