Ontinyent obri la sala d’estudi del CIC amb horari especial per afavorir la preparació dels exàmens de juny

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria d’Educació, oferirà l’accés públic amb horari ampliat a la Sala d’Estudi Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel, per tal d’atendre la demanda de l’estudiant per preparar els exàmens de juny.

El regidor de l’àrea, Òscar Borrell, explicava que “des de 2019 oferíem el servei per als exàmens d’hivern, però des de 2021 el vam incorporar també per als exàmens de juny, amb bona acceptació pels estudiants en general tant de la ciutat com d’altres localitats veïnes que afronten ara un període d’exàmens”, apuntava.

La sala romandrà oberta des del 22 de maig al 30 de juny amb el mateix horari, de 8 a 22 hores. En total són 40 les places que s’ofereixen simultàniament en aquesta sala, dotada de climatització, condicions lumíniques adequades a l’estudi, taules d’estudi especials amb separadors i dues connexions, wifi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa d’Universitats accessible per alumnat universitari de tot el món. A aquestes places s’afegeixen durant el dia les que es disposa en la sala de lectura de l’edifici al seu horari habitual.

El regidor d’Educació destacava que “un servei com aquest habitualment sols és accessible en grans capitals, i comptar amb ell a Ontinyent mostra l’aposta que fem perquè la nostra siga una ciutat educativa amb cada volta més facilitats i serveis per a l’estudiant”, assenyalava.