La Fira 2021 fa una clara aposta pel comerç i la música local

Torna la Fira als carrers d’Ontinyent del 18 al 22 de novembre. Després d’un any sense poder celebrar-se degut a la crisi sanitària, aquesta edició s’iniciarà el dijous dia 18 en un acte d’inauguració que comptarà amb una representació històrica i l’actuació de la Trocamba Matanusca, a més d’una cercavila que tindrà lloc per la zona d’atraccions. La Fira estarà dividida en quatre sectors: Firauto, dedicat a l’automòbil, Fira Comerç, enfocat als negocis locals, la zona d’atraccions i Onti Fira, un espai dedicat a la música i la gastronomia.


La Fira Comerç començarà el dijous 18 fins al dilluns 22 en un horari de 10:30 a 14:00 i de 16:30 a 21:00. Fira Auto es podrà visitar del divendres 19 fins el diumenge 21, de 10 del matí fins a les 10 de la nit. OntiFira tindrà lloc des del dijous 18 fins al dilluns 21 amb una oferta gastronòmica local de la mà dels hostelers d’AHVAL. La fira d’atraccions comptarà amb més de trenta atraccions, 14/15 per al públic més adult i 24 per al més infantil, segons ha explicat José Antonio, representant dels firers. A més totes les atraccions estaran sense música durant dos matins, tant el diumenge 21 i el dilluns 22 d’11:00 a les 14:00 hores. D’aquesta manera totes aquelles persones amb Trastorn de l’Espectre Autista podran gaudir també de l’esdeveniment festiu. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat la presència del comerç i l’hosteleria que contarà aquest any amb 40 establiments per “poder mostrar a la Fira” tota l’oferta que hi ha a Ontinyent. “És una mostra de l’aposta del Govern per aquests sectors”, ha afegit.

La música estarà un any més present en aquesta nova edició. Als 7 concerts d’artistes femenines s’afegeixen quatre concerts complementaris organitzats per AHVAL. Aquests tindran lloc el dijous amb l’actuació del grup Suite Rumba, el divendres serà el torn de la banda Salida, mentre que el dissabte tocarà Hermano Salvaje i el diumenge el grup Eñe. Totes les actuacions musicals seran a partir de les 8:30 de la vesprada.
L’alcalde Jorge Rodríguez ha agraït l’esforç de les associacions i firers i convida a tota la gent a visitar aquesta cita. “Aquest 2021 tornem a recuperar les ganes i la il·lusió que vam plasmar en la Fira del 600 aniversari”, ha explicat.