La Fundació ‘la Caixa’ dóna 4.000 euros a Cáritas Ontinyent

La Fundació ‘la Caixa’ ha col·laborat en una ocasió més amb Cáritas Ontinyent. Ho ha fet a través d’un donatiu d’un total de 4.000 euros, el que fa que aquesta siga l’aportació més gran de la fundació a aquesta entitat caritativa, ja que la xifra s’ha vist incrementada en un total de mil euros respecte al passat any. L’acte de formalització d’aquesta donació tenia lloc aquest dimecres pel matí, en l’oficina de CaixaBank d’Ontinyent.

Tal com explicaven a l’acte d’entrega, l’ajuda aportada anirà destinada per als diferents projectes que té en marxa Cáritas Ontinyent, entre els quals destaca l’atenció a les famílies mitjançant una targeta solidària i sistema de xecs, que els permet adquirir els productes alimentaris a qualsevol supermercat, tot amb l’objectiu que aquests usuaris puguen cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació.

Rafael Sala, rector de l’Església de Sant Josep i president de Cáritas Ontinyent, agraïa, una vegada més, la col·laboració de la Fundació ‘la Caixa’ i l’increment de la quantitat, en un any on la pandèmia ha augmentat notablement el nom de beneficiaris. Així assegurava que l’aportació de l’obra social de l’entitat financera suposa una gran ajuda per a l’organització local. “La Caixa ha manifestat un interès social pels més necessitats i per col·laborar amb accions solidàries”, ha afirmat el representant de Cáritas, a qui li acompanyaven també Gonzalo Francés i José Manuel Gramage, secretari i tresorer respectivament.

Per part de la Fundació ‘la Caixa’, feien entrega de la donació, Raúl Gisbert, subdirector de l’oficina de CaixaBank en Ontinyent, i Marta Ciges, coordinadora d’Obra Social ‘la Caixa’, qui expressaven la seua satisfacció per col·laborar amb el treball que realitza Cáritas a la ciutat d’Ontinyent en aquests temps de més necessitat.