La Guàrdia Civil deté a una desena de persones per tràfic de drogues en Carlet i Alfarrasí

La Guàrdia Civil de Carlet i Ontinyent ha intervingut més de 900 plantes de marihuana i ha detingut a 10 persones per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Les investigacions s’han dut a terme en dues localitats diferents: Carlet i Alfarrasí.

A l’abril els agents van realitzar les primeres perquisicions a Carlet (València) després de rebre la informació que, diferents persones es desplaçaven fins aquesta localitat per comprar marihuana. L’operació s’ha desenvolupat en dues fases. En la primera s’han requisat més 11.000 plantes de marihuana i s’han detingut 6 persones, entre 19 i 65 anys. Respecte a la segona fase, que va tenir lloc el passat mes d’octubre, els agents han confiscat 650 plantes, així com tota classe de material per a dur a terme el cultiu (aires condicionats, balastos, filtres d’aire, purificadors…). A més s’ha procedit a la detenció de tres persones, amb edats compreses entre 21 i 52 anys. Les diligències ja han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància número 3 de Carlet.

A banda d’aquesta operació, la Guàrdia Civil d’Ontinyent ha desenvolupat altra acció paral·lela en la qual els agents han descobert un habitatge a Alfarrasí que es dedicava al cultiu de marihuana i a la venda de substàncies estupefaents. Entre el material confiscat destaca: 297 plantes de marihuana, 2 quilograms d’aquesta substància llestos per al consum, 2,7 grams d’heroïna, balances de precisió, 2 navalles, material per al cultiu ‘indoor’ de marihuana i 170 euros en efectiu. L’operació ha finalitzat amb la detenció d’un home de 47 anys i les diligències ja han sigut entregades en els jutjats de Primera Instància i Instrucció número 4 d’Ontinyent.