Ontinyent encendrà l’arbre de Nadal aquest divendres

Un espectacle d’animació teatral amb música de piano acompanyarà aquest divendres 26 de novembre l’encesa de l’arbre de Nadal, inclosa dins de la campanya ‘Ontinyent Il·lusiona’, a la Plaça de la Concepció. ‘Blanca Navidad’ de la guardonada companyia Ale Hop donara inici a la campanya de Nadal impulsada per l’Ajuntament i les associacions de comerciants locals per promoure l’activitat comercial a la ciutat durant les pròximes setmanes.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “Ontinyent Il•lusiona és una campanya sempre molt especial, on tractem a través de diferents activitats de dinamitzar el comerç local i tornar a traure a la gent al carrer, però enguany serà encara més especial després dels temps tan durs viscuts amb la pandèmia. Volem tornar a omplir els carrers de llum, color i alegria per fer-los atractius tant per a la gent d’Ontinyent com visitants d’altres localitats que ens acompanyen en aquests dies tan especials per fer les seues compres i gaudir d’aquestes festes amb nosaltres, i aquest espectacle amb el qual acompanyarem l’encesa de l’arbre serà el punt de partida”, assenyalava.

Així, aquest divendres 26 de novembre a les 19:30 hores a la Plaça de la Concepció es comptarà amb aquest espectacle, posat en escena per la veterana companyia Ale Hop, que ja va estar posat en escena a la Plaça Colon de Madrid per iniciativa de l’Ajuntament de la capital d’Espanya, i que combina elements com la música i el cromatisme al vestuari i ambientació per aconseguir captar l’atenció de grans i menuts.

Als seus 35 anys d’història, Ale Hop ha obtingut premis com el del World Festival of Clowns d’Ekaterimburg (Rúsia) o el Planetary Carnival of Circus stage direction (festival internacional de direcció de circ) en Sant Petersburg (també a Rúsia).

L’espectacle de teatre i música donarà pas a l’encesa de l’arbre de Nadal, un pi d’alumini de 8,5 metres d’alt i 2,8 metres de diàmetre amb bombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella d’1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.