La Guàrdia Civil deté al sospitós de 8 robatoris amb força a l’Olleria

La Guàrdia Civil de Xàtiva deté a un home de vint-i-set anys, en la localitat de l’Olleria com a autor de diversos delictes de robatori amb força. En el registre practicat pels agents en el domicili del detingut s’han trobat alguns dels objectes sostrets, el valor dels quals ascendia a 2.500 euros.

La Guàrdia Civil de Xàtiva, en el marc de l’operació ‘PATINETE2‘, va començar el mes de febrer passat la recerca dels nombrosos robatoris que estaven tenint lloc en cases de camp i segones residències de la localitat de l’Olleria, a les quals s’accedia mitjançant escalament i forçament de portes i finestres.

L’autor aprofitava l’absència d’habitants en l’habitatge per a sostreure diversos objectes de l’interior dels habitatges (altaveus, televisors, microones, eines, cafeteres), així com diners en efectiu.

Després de la interposició de les corresponents denúncies per part dels ciutadans es va començar a recopilar les proves pertinents, que van llançar com a resultat la identificació de l’autor dels robatoris, motiu pel qual va ser possible efectuar un registre en el seu domicili a mitjan mes d’abril. En aquest registre es van poder recuperar alguns dels objectes robats que el detingut encara guardava i es va procedir a efectuar la detenció.

Al detingut se li imputen 8 robatoris comesos entre els mesos de febrer i abril. Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Ontinyent.