La Guàrdia Civil intercepta més de 20.000 euros en bitllets falsificats

La Guàrdia Civil de València ha detingut en la localitat d’Albaida (València), pels delictes de tràfic de drogues, falsedat documental i falsificació de moneda, a un home que portava a l’interior del seu vehicle 12,5 grams de marihuana, una carta d’identitat i permís de conduir, aparentment falsos, i 21.600 euros en bitllets falsificats, a més d’una bàscula de precisió.

Els agents de la Guàrdia Civil, en la seua labor de prevenció de seguretat ciutadana, van interceptar al conductor d’un vehicle, en els voltants d’un institut i en horari escolar, quan va tractar d’ocultar-se dels agents. En observar la sospitosa actitud de l’home, de 35 anys, els agents li van sol·licitar la seua identificació i van procedir al registre del seu vehicle, ja que el mateix desprenia una forta olor de marihuana.

Practicat el registre d’aquest, els agents van intervenir 12,5 grams de marihuana, una carta d’identitat i un permís de conduir búlgars, tots dos aparentment falsos, així com 21.600 euros en bitllets falsificats de 100, 50 i 20 euros. A més, es va procedir a l’aprehensió d’una bàscula de precisió que portava en el vehicle.

Els fets van tenir lloc el mes de maig passat en la localitat d’Albaida, moment en el qual es va procedir a la detenció de l’autor dels citats delictes. Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Ontinyent.