La IV Cursa Universitària del Campus d’Ontinyent reuneix 300 participants en el barri del Llombo

El barri del Llombo d’Ontinyent acollia aquest dijous la IV Cursa UniversitàriaCampus d’Ontinyent”, organitzada per la Facultat de Ciències de l’Educació Física i l’Esport de la Universitat de València, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i diverses empreses i entitats.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava el tret d’eixida a una prova no competitiva que reunia més de 300 participants per a dues distàncies, 2,5 o 5 kilòmetres per l’entorn del Campus.

L’alcalde acudia acompanyat pels regidors Paula Soler (Política per a les Persones) i Ferran Gandia (Esports i Educació), qui destacava “el creixement d’una prova que cada any va a més, i amb la que col·laboren les regidories d’Esports, Educació, Serveis Municipals, la Policia Local i Protecció Civil, i en la que és molt destacable l’impuls que es dona no sols a l’esport com a element de foment de la salut física i mental, sinó també de relació entre el mateix Campus i altres col·lectius de la ciutat”.

En l’edició d’enguany s’ha comptat amb la participació d’alumnat de secundària d’altres centres educatius, així com del centre ocupacional José Antonio Bodoque. La matinal esportiva incloïa també animació posta cursa, activitats, sorteigs i música en directe.