La jornada de pegada de cartells arranca dividida

Falten oficialment 16 dies perquè se celebren les eleccions municipals en les quals s’elegirà al nou alcalde d’Ontinyent. Des de les 00.00 hores d’aquest divendres, ha arrancat la campanya electoral i el període en el qual els partits poden sol·licitar obertament el vot als ciutadans.

Com és habitual, els candidats acompanyats de militants del partit, familiars i amics, pegaven aquesta nit els diferents cartells en el que se’ls demana obertament el vot. Així mateix, la jornada s’ha dividit en dos espais. Mentre que el partit majoritari del Govern d’Ontinyent, La Vall Ens Uneix, començava a la campanya en el barri de Sant Rafel, amb l’obertura d’una lona encapçala pel seu candidat Jorge Rodríguez, la resta de formacions es reunien en el parc del Mestre Ferrero.

Era allí, on el candidat per Compromís, Nico Calabuig , Rafa Soriano (Partit Popular), José Antonio Martínez (PSPV-PSOE), Jordi Vicente (EU-Podem) i Andrés Navalón (VOX) es donaven cita per a iniciar la campanya electoral. Fins allí, també es va desplaçar la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, per a mostrar el seu suport al seu company Antonio Martínez.

Durant la jornada, els alcaldables no sols van penjar els seus cartells, sinó també els dels candidats que aspiren liderar la presidència de la Generalitat dels seus respectius partits. En el cas dels populars, es presenta Carlos Mazón, en els socialistes, Ximo Puig, en Unides Podem, Héctor Illuesca, en Compromís, Joan Baldoví, mentre que en Vox és Carlos Flores.