La Ludoteca d’Ontinyent organitza una festa al Mestre Ferrero per celebrar l’arribada de la Pasqua

La Ludoteca d’Ontinyent organitzarà el pròxim dimecres 5 d’abril una festa al parc del Mestre Ferrero per celebrar l’arribada de la Pasqua. La festa tindrà lloc el pròxim dimecres 5 d’abril, inclourà música en directe i un berenar, i servirà per a presentar l’horari especial de Pasqua d’aquest servei.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, explicava que l’activitat “s’emmarca en les activitats que l’Ajuntament desenvolupa dins el programa Corresponsables que ens subvenciona el Govern d’Espanya, i que duem a terme per afavorir la conciliació familiar i laboral i fomentar la socialització dels menuts i menudes fins a dotze anys”.

En concret, la festa, gratuïta i oberta sense inscripció prèvia, començarà a les 17:30 del dimecres que ve, i inclourà l’actuació musical del grup “Volantins”, amb rock educatiu i didàctic, a més d’un berenar per a totes i tots els assistents. La festa servirà per a difondre les diferents activitats que van duent-se a terme en la ludoteca, que podrà ser visitada de forma lliure, a més de presentar l’horari especial de Setmana Santa i Pasqua. Per tal de prestar millor servei a les famílies durant les vacances escolars, l’horari especial de Pasqua serà els dies 11, 12, 13, 14 i 17 de 10:00 a 13:00 hores als matins, per a xiquets i xiquetes de 0 a 12 anys, havent d’estar els de 0 a 2 anys acompanyats d’un familiar.

Natàlia Enguix animava a la ciutadania “a acudir a gaudir d’aquesta festa que servirà als menuts i menudes per celebrar l’arribada de les vacances, i als familiars per conéixer més sobre els serveis que presta de manera gratuïta la ludoteca, tant en aquests dies especials com a l’horari habitual de la resta de l’any”, concloïa.