La màgia del teatre inunda el cap de setmana

Al marc de la 35 edició de la Mostra Internacional de Titelles (MIT), el teatre d’objectes serà el principal protagonista de l’agenda cultural i d’oci per al cap de setmana en Ontinyent. Si ahir la Sala Gomis acollia una obra per al públic adult, hui serà el torn d’una altra representació pensada més perquè les més menudes i menuts de la casa gaudeixen acompanyats de tota la família.

D’aquesta manera, el Teatre Echegaray serà l’escenari hui a les 18:00 hores, de “El Viaje de Ulises“, una actuació de la companyia basca Gorakada. Així el públic coneixerà les aventures d’Ulises, una història on el viatge és una metàfora de la vida, de la lluita contra les dificultats i la manera de resoldre-les. Des de la companyia asseguren que serà un viatge ple de peripècies úniques i de jocs compartit, on cada acte i cada escena és un univers en si mateix. Les localitats per aquesta funció es poden trobar a través de la web de Caixa Ontinyent amb un preu de 6 euros, o en la taquilla del teatre una hora abans de la funció, per 8 euros.

El diumenge, continuarem amb el teatre, en aquesta ocasió dins de la programació cultural de l’Ajuntament d’Ontinyent. A les 18:00 hores, el Teatre Echegaray acollirà l’espectacle “YOLO” de la Companyia Lucas Escobedo. En aquesta ocasió, el públic assistent gaudirà de la màgia de les acrobàcies, malabarismes i tècniques aèries, que cobraran protagonisme a l’escenari junt amb la música creada especialment per aquest espectacle. Una obra d’allò més singular on l’esperit del circ estarà molt present. Les entrades per a “YOLO” tenen un cost de 10 euros anticipada i 8 en taquilla.

Dues opcions diferents per gaudir d’espectacles de gran qualitat, tots dos reconeguts i guardonats amb premis tan referents com els FETEN, on “El Viaje de Ulises” es va emportar el Premi a Millor Espectacle en 2019, i “YOLO” el Premi a Millor Espectacle en Gran Format i el Premi a Millor Espai Sonor.