Els titelles apleguen a 19 municipis de la Vall amb 14 companyies

La tardor és sinònim de titelles en la comarca. Enguany, des de demà dijous i fins al diumenge tindrà lloc la 35a Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida (MIT), una edició amb representacions en 19 municipis, d’un total de 14 companyies molt diverses.

De fet, la directora del festival, Marisol Limiñana, destacava l’heterogeneïtat dels espectacles, així com la participació de companyies premiades amb una experiència reconeguda. Un altre dels aspectes destacats per Limiñana és la celebració de l’exposició ‘La Tartana’, en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, demà dijous. Un recorregut pels titelles més emblemàtics de la companyia amb el mateix nom, que acompleix enguany el seu 40 aniversari.

La programació destaca per estar destinada a tots els públics, a excepció d’un únic espectacle, pensat per al públic adult: ‘Vida’, a càrrec de la companyia Javier Aranda, d’Aragó. Des de l’organització s’han proposat unes rutes recomanades, per tal d’acudir a diferents representacions i aprofitar per a visitar el Museu Internacional de Titelles d’Albaida i l’exposició esmentada a Ontinyent.

Tota la programació de la 35a Mostra Internacional de Titelles es pot consultar a la seua pàgina web.