La marca ontinyentina Lurbel presenta el seu equip de competició

La marca ontinyentina Lurbel ha presentat el seu equip de competició Lurbel Team People Sapiens. L’acte, que es va dur a terme a les instal·lacions d’Ontinyent el dia 15 de gener, va donar a conéixer els nous rostres de la disciplina de Trail Running i MTB per a la temporada 2022, any en el qual la marca celebra el seu 30 aniversari. La presentació va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Óscar Borrell, qui va agrair a la marca “el compromís amb la ciutat i el suport a esportistes locals i comarcals a través del seu equip de competició”.

Direcció esportiva

El projecte de l’equip creix i per a aquesta temporada es comptarà amb Moisés Abiétar com a director esportiu. En la disciplina de MTB s’incorpora la primera dona, Gloria Medina, i s’uneixen a l’equip Felip Barea i Héctor Ureña. La formació es completa amb els ja coneguts Plamen Dimitrov, Jordi Revert, Oriol Gómez i Ramón Pla. Durant aquesta temporada, l’equip tindrà presència en proves de gran importància nacional, sense oblidar de les proves internacionals més dures celebrades als Alps.

D’altra banda, en la modalitat trail running, l’equip estarà compost per: Tomás Cuartero, Adrián Ivars, Vicente Soler, Andres Jover, Alba Sanegre, Ingrid Ruíz, Carlos Pascual, Carlos Ciprés, Rosa Lara, María Fuentes, Ana Tauste, Gloria Company, Lluna Beltrán, María Beltrán, Miguel Ángel Sánchez Cebrián, Juan Martínez, Vicent Torres i Santi Navarro.

La secció de trail recorrerà la geografia espanyola disputant les carreres més destacades i apostant per fer el salt a grans cites internacionals a Itàlia, França i Suïssa.