L’Amateur Femení juga tres partits en huit dies

En les dues últimes setmanes les cancel·lacions de trobades i cites esportives s’estan produint amb bastant freqüència, a causa de la situació sanitària actual. Així, el Club Deportivo Esport Base Ontinyent va haver d’ajornar en últim moment diversos dels partits previstos en l’última jornada.

Cap recordar que a última hora del divendres es comunicava que la trobada del dissabte entre el Deportivo Ontinyent i el C.F. Ciutat d’Alcoi no es disputaria. La nova data és el dijous 27 de gener. Pel que fa a aquesta jornada, el Deportivo jugarà demà les 16.00 a casa del Beniarrés.

Quant a l’Amateur Femení, l’equip sí que va poder disputar les trobades previstes. Tots dos d’ells al Camp de la Puríssima. En el primer, les jugadors dirigides per Pepe Pla, van rebre al Miramar C.F, en una trobada que va acabar amb un empat a 3, amb gols de Laura Perigüell, Júlia i Noa. Dos dies després tenien la segona trobada, en aquesta ocasió davant el Levante UD, que amb un gran inici s’emportava un partit que acabava amb la derrota de les locals per 0-4. Aquest no ha estat l’últim partit de la setmana, ja que l’Amateur Femení té una nova cita demà a casa del Castellonenc.