La música festera arriba a la plaça Major amb el Concert de Festes de 2019

Amb motiu de les Festes de Moros i Cristians, la música pren un paper protagonista durant aquests dies a la ciutat. Aquesta vesprada, a partir de les 19.30 hores, la Banda Simfònica d’Ontinyent ‘Tot per la música’ oferirà, en la plaça Major, el Concert de Festes de 2019 sota la direcció de Jordi Soler Carbó, qui va estar l’encarregat de dirigir la marxa mora Chimo en l’Entrada de Bandes de 2018.

Al voltant de huitanta músics ocuparan l’entarimat de la plaça de l’Ajuntament per oferir un concert de música festera dividit en tres parts. En primer lloc, la música anirà a càrrec del grup de percussió i dolçaines ‘La Colla’, qui interpretaran una marxa cristiana i estrenaran un ballet africà. Seguidament, la segona part del programa estarà dedicada a cinc estrenes i un pasdoble. Pel que fa a les estrenes, les obres han estat compostes per Saül Gómez, Xus Gandia, Mario Roig, Ferran Sanchis i Ramon Garcia. La tercera part del concert serà la dedicada als Capitans, Ambaixadors i Banderers de 2019.

D’altra banda, a l’esplanada de Tortosa i Delgado, el grup local Lemons estarà l’encarregat de donar inici a la segona nit de concerts a partir de les 00.30 hores. Després de l’anul•lat concert de ‘La Unión’ la música de Lemons se suma a les actuacions dels coneguts grups ‘Els Catarres’ i ‘Valira’.

L’escenari de La Glorieta també es converteix hui en un punt d’encontre per a ontinyentines i ontinyentins. A les 19.30 hores tindrà lloc l’espectacle ‘La Pandilla de Drilo’, pensat per a les més menudes i els més menuts. A les 00.30 hores, coincidint amb el concert de l’esplanada de Tortosa i Delgado, un tribut musical a ‘Victor i Ana’ i a ‘Sergio i Estíbaliz’ durà les cançons d’aquests coneguts duets al parc de La Glorieta.