La “Nit Gran” d’Ontinyent inclourà com a novetat un “torrà” a preu reduït amb música dels 60 i 70

Les persones majors d’Ontinyent tornaran a gaudir en festes d’una “Nit Gran” al Parc de la Glorieta amb música dels 60 i 70, aquesta volta amb la novetat de què el sopar serà una “torrà” de carn a preu reduït, en lloc dels entrepans de l’edició anterior.

La regidora de Majors Actius i Participació Ciutadana, Inma López, explicava que “l’Ajuntament assumeix una part del cost del sopar per tal que siga més assequible a les persones. Una altra novetat serà que els tiquets estaran numerats per ordenar millor les taules”, assenyalava. En total es posaran a la venda un màxim de 300 tiquets, del 31 de juliol al 4 d’agost al departament de Serveis Socials en horari de 10:00 a 12:00 hores, o fins a esgotar-se els tiquets. El pagament s’haurà de fer en efectiu, i el sopar inclourà també la “picà” i la beguda. En cas de quedar tiquets disponibles després del 4 d’agost, s’habilitaria un nou període de venda.

López afegia que el sopar “és un bon complement a les actuacions musicals per a la gent gran que oferim a l’emblemàtic parc de la Glorieta el dimarts de la Setmana Gran de festes, actuacions que són d’accés totalment lliure, i per als que les cadires són sense reserva prèvia”, recordava. En concret, des de les 19:30 hores del dimarts 22 d’agost i fins ben entrada la mitjanit es succeïren les actuacions dels grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites, amb components provinents d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i el Comtat. Al voltant de les 21:30 hores es farà la pausa per a sopar, després de la qual es reprendrà la festa.