L’Ajuntament durà a terme en agost obres de millora al Centre Cívic de Sant Josep i el CIM de Sant Rafel

L’Ajuntament d’Ontinyent durà a terme en agost obres de millora de les instal·lacions del Centre Cívic del carrer José Iranzo, al barri de Sant Josep, així com del Centre Integral de Majors (CIM) del barri de Sant Rafel. Les regidores Paula Soler (Política per a les Persones) i Inma López (Majors Actius i Ciutadania) informaven aquesta setmana als usuaris sobre les actuacions, que es preveu que estiguen finalitzades el dia 1 de setembre, coincidint amb la reobertura de les instal·lacions.

En concret, al Centre Cívic de Sant Josep les reformes previstes inclouen l’ampliació de la zona de billars enderrocant l’antiga consergeria; facilitar l’accés al bany de dones des de la sala central; o la col·locació de panells per separar la zona de jocs de taula de l’espai multiús que s’emprarà per a fer activitats com anar a la gimnàstica, conferències, ioga o cinefòrums. El centre romandrà tancat durant tot el mes d’agost. Cal recordar que aquest centre es reobria recentment gràcies a un acord de col·laboració subscrit entre Caixa Ontinyent, propietària del local, i que va cedir a l’Ajuntament, qui ha aportat mobiliari, s’encarrega del seu manteniment i de la prestació del servei, i que ara assumeix la reorganització dels espais.

Al cas del CIM de Sant Rafel, les obres consistiran en l’habilitació d’un nou accés per al bany de les dones des de la sala multiús, ja que fins ara només es pot accedir per la sala de billar. En aquest cas, les obres s’executaran durant la segona quinzena d’agost, quan romandrà tancat el centre. En aquest sentit, les regidores anunciaven com a novetat que durant els primers dies del mes d’agost, concretament fins al dia 11, el CIM es mantindrà obert en l’horari habitual. Totes dues regidores coincidien en destacar la importància “de posar espais com aquests a l’abast les persones majors, llocs de convivència on poder llegir, xarrar i relacionar-se, i que han d’estar en les millors condicions possibles”, remarcaven.