Felipe Carrasco, nou secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Turisme

L’ontinyentí Felipe Carrasco ha estat nomenat hui com a nou secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Turisme dins de les designacions per anar configurant el nou govern de la Generalitat. Felipe Carrasco ocuparà el segon escaló en el Consell presidit per Carlos Mazón.

Procedent de l’àmbit del sector tèxtil, on va ser secretari tècnic i director de projectes internacionals de l’associació d’empresaris tèxtils ATEVAL, Felipe Carrasco està especialitzat en la gestión de fons europeus. També ha estat secretari general d’ATEVAL-Vall d’Albaida i secretari general del Consejo Intertextil Español, la patronal estatal del sector. Entre 2019 i 2023 ha ocupat lloc en Les Corts perquè era diputat autonòmic en les files del Partit Popular. En les eleccions del 28M va revalidar el seu escó amb el lloc 15 de la llista. Ara, Carlos Mazón el requereix per incorporar-lo en la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de València. Graduat en finances i comptabilitat per la Universitat de València. Assessor financer. En l’última legislatura havia estat encarregat de tractar els assumptes relacionats amb el sector industrial, donant la rèplica a l’anterior conseller d’Economia Rafael Climent en els debats parlamentaris.