Natàlia Enguix ja és la vicepresidenta de la Diputació de València

Hui, al ple celebrat aquest matí al Palau de la Batlia de València, s’ha escenificat l’entrada d’Ens Uneix al govern de la Diputació de València amb l’única diputada que té la força municipalista a la institució.

La incorporació de Natàlia Enguix ha obligat a realitzar una remodelació del govern provincial que havia estat nomenat i anunciat la setmana passada, amb un ajustament de càrrecs i àrees de delegació. El president Vicent Mompó ha modificat la composició de l’executiu per donar entrada a la diputada Natàlia Enguix com a vicepresidenta primera de la institució. La d’Ontinyent, a més, detentarà les àrees de Cooperació Municipal (era la més atractiva ja que en depenen bona part dels fons que arriben als municipis de la província), així com la d’Igualtat i Memòria Democràtica.

Des d’Ens Uneix s’ha subratllat aquesta setmana, amb l’acord signat amb el PP “la necessitat que l’acord vaja més enllà de la Diputació de València i que incloga actuacions que són competència de la Generalitat Valenciana, ja que són inversions que corresponen per dret a Ontinyent, com la finalització i l’obertura del nou Hospital General, la gestió del qual ha de continuar sent pública; la construcció del nou Palau de Justícia; el desdoblament de la ronda sud que dóna accés al nou hospital i, per descomptat, l’execució del desdoblament de la carretera CV-60. Una altra de les demandes és la implicació de la Generalitat en el sosteniment del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana”.