Montserrat Boix parlarà de prostitució i tràfic de dones a Ontinyent

La periodista de RTVE Monsterrat Boix participarà aquest dimecres a la IV Escola Feminista d’Ontinyent. Ho farà a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, on durà a terme la ponència “Prostitución y trata. La responsabilidad de los medios de comunicación”, en la qual abordarà el paper dels mitjans de comunicació en les informacions sobre prostitució i tràfic de dones, amb entrada lliure.

Boix treballa als informatius de RTVE en l’apartat d’informació internacional; és delegada d’igualtat, diversitat i inclusió de RTVE i té una ampla experiència en accions lligades al feminisme, com ara la creació de la web ‘Dones en xarxa’, a més de ser creadora del concepte ‘ciberfeminisme social’. La ponent serà presentada per la subdirectora del diari Levante-EMV, Isabel Olmos, qui també dirigirà el col·loqui posterior.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, animava a la ciutadania “a acudir a aquesta nova ponència dins l’Escola Feminista, i escoltar una de les veus més autoritzades a Espanya per parlar sobre el paper dels mitjans tant digitals, com gràfics, premsa i ràdio en les informacions al voltant de la prostitució i el tràfic de persones”. Serà la tercera i última de les ponències de la IV Escola Feminista d’Ontinyent, que inclourà també un acte de cloenda al Museu Tèxtil el 10 de maig amb l’espectacle ‘Ser más hombre. Una cuestión musical’, de la companyia Los Blandengues, i l’actuació de la DJ valenciana Nonai Sound.