La Plaça de Bous de Bocairent commemora els seus 175 anys amb un logo de Ricardo Montés

L’ontinyentí Ricardo Montés Oviedo ha sigut el guanyador del concurs del logotip commemoratiu del 175 aniversari de la Plaça de Bous de la localitat de Bocairent.

Montés va descobrir el seu disseny en un acte presidit per l’alcalde del municipi, Josep-Vicent Ferre, a la sala Joan de Joanes de la localitat bocairentina.

En la seua intervenció, l’ontinyentí va explicar que la intenció del seu disseny és “identificar amb un simple cop de vista la idiosincràsia bocairentina conjugant diferents objectes propis d’aquesta ciutat. Per això he volgut representar la manta sobre la meitat de la Plaça de Bous. Aquesta última ha sigut interpretada amb diferents tonalitats de grisos per tal de recalcar l’element que la fa única i tan especial, la pedra. Amb tot això he creat una composició que pretén fer l’efecte d’una vista aèria del monument, en la qual es visualitzen l’arena, les barreres, contrabarreres i les diferents grades”, manifestava.

L’acte de presentació del logotip guanyador del concurs era el primer dels esdeveniments prevists per commemorar el 175 aniversari d’aquest emblema del municipi valldalbaidí. La programació va a càrrec de la Comissió organitzadora del 175é aniversari de la Plaça de Bous de Bocairent.

La Plaça de Bous de Bocairent commemora els seus 175 anys amb un logo de Ricardo Montés El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent