La Policia Local protesta al plenari i denuncia que no els han pagat hores extraordinàries

Els agents de la Policia Local han fet sentir les seues crítiques i confrontació amb el govern al plenari municipal aquest dijous. Vestien amb samarretes reivindicatives que arreplegaven les desqualificacions rebudes per part del govern en un comunicat llançat setmanes enrere.
L’última sorpresa era que l’Ajuntament no els ha pagat les hores extra del disseminat, ni la productivitat especial per fer aquest servei.
La regidora de Personal, Natalia Enguix argumentava que els policies no havien fet el servei del disseminat, segons arreplegava un comunicat, per això no s’havien pagat, pendents d’una revisió detallada.
Els agents responien que eixes hores les han treballat igual però en altres serveis, allà on els seus responsables els han enviat.
Després d’un intercanvi de parers extens, els policies arrancaven el compromís a l’alcalde d’Ontinyent de reunir-se divendres a les 12 del migdia per a seguir dialogant i no al mes de setembre com se’ls havia emplaçat.

Més informació sobre aquest enfrontament entre el govern i la Policia Local, a l’edició de demà dissabte de El Periòdic d’Ontinyent.