La presidenta de Comerç In entra en la junta de la patronal del comerç

L’associació de Comerços i Serveis IN d’Ontinyent, membre de Confecomerç, a través de les seues representants ha participat en l’assemblea general celebrada aquest dilluns, i en la qual s’han renovat els òrgans directius, que per primera vegada seran paritaris.

A la reunió anual de l’Assemblea, que s’ha celebrat a la seu de Cámara València han assistit la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Maribel Sáez, el president de la CEV, Salvador Navarro, i el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata. Per la seua banda, Ana Ferrero, Estefanía Conejero i Susi Cambra han representat l’associació d’Ontinyent.
Comerç IN forma part de Confecomerç, la confederació del comerç majoritària de la Comunitat Valenciana des dels seus inicis, sent el seu anterior president Rafa Vaello qui ha representat al comerç d’Ontinyent fins al moment, i al qui l’associació agraeix tota la tasca acomplerta centrada en defensar els interessos del sector, sempre vetlant perquè Ontinyent estigués present en les decisions més importants.

Formen part de Confecomerç 201 federacions, associacions locals, gremis sectorials i mercats municipals i més de 12.000 establiments associats, cosa que representa un creixement del 15% des de la seua constitució, el 2019, i és en aquest context en el qual el comerç d’Ontinyent estarà representant els pròxims quatre anys, per afrontar els reptes generals del xicotet comerç, així com els particulars del sector a Ontinyent.

Ana Ferrero, presidenta actual de Comerç IN formarà part tant de la Junta Directiva com a vocal, així com del Comitè Executiu i remarca la importància de treballar units des del sector per afrontar assumptes com la Llei de Comerç, el relleu generacional o la revisió de les ajudes per a associacions i comerços.