La programació cultural 2022 arriba amb figures com Aitana Sánchez-Gijón i Cayetana Guillén Cuervo, entre altres

Aquest dilluns el regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha presentat la programació que tindrà lloc al teatre Echegaray en els pròxims cinc mesos (gener-maig). Borrell ha destacat que un dels objectius de la seua àrea és “aconseguir una programació cultural estable i de qualitat”. És per això que aquest 2022 es torna a comptar amb produccions estatals i valencianes per convertir Ontinyent en un “pol d’atracció cultural”. Destaquen figures rellevants de l’àmbit teatral i cinematogràfic, com l’actriu Aitana Sánchez-Gijón, que al costat de Marta Poveda i Bruno Tambasio arranquen el calendari cultural amb la presentació de l’obra Malvivir el pròxim divendres 28 de gener.

La música també serà un dels plats forts del teatre Echegaray, noms com la soprano Montserrat Martí Caballé, filla de la mítica Montserrat Caballé, també estarà a la nostra ciutat amb un recital d’òpera i zarzuela el pròxim divendres 11 de febrer. A més a més, el talent valencià també està present a través de companyies com Olympia Metropolitana i la seua representació El método Gronholm, o Les tres porquetes de Xarop Teatre per a un públic més infantil. Quant a les entrades, aquestes es podran adquirir en la Casa de Cultura (Palau dels Barons de Santa Bàrbara), en el web de www.caixaontinyent.es o en la mateixa taquilla una hora abans de l’espectacle.

A continuació et deixem una llista amb la programació sencera:

Teatre, dansa i màgia

 • Malvivir: divendres 28 de gener a les 20:00 hores. Companyia Ay Teatro. Entrada general 25 €, amb descompte 20 €.
 • La mort i la donzella: diumenge 13 de febrer a les 19:00 hores. Companyia Institut Valencià de Cultura. Entrada general 12 €, amb descompte 10 €.
 • Les tres porquetes: diumenge 20 de febrer a les 18:00 hores en la Sala Gomis. Companyia Xarop Teatre. Entrada general 5 € i 3 € en descompte.
 • Tartufo: diumenge 6 de març a les 19:00 hores. Companyia Lantia Escénica. Entrada general 25 €, amb descompte 20 €.
 • La màgia de Jorge Blass: diumenge 27 de febrer a les 19:00 hores. Entrada general 12 € i 10 € amb descompte.
 • Puertas Abiertas: diumenge 3 d’abril a les 19:00 hores. Companyia Teatre Romea / Teatre Espanyol. Entrada general 25 euros, amb descompte 20 €.
 • El mètode Gronholm: diummege 24 d’abril a les 19:00 hores. Companyia Olympia Metropolitana.
 • 128 batecs per minut: divendres 27 de maig a les 20:00 hores. Entrada general 12 euros i amb descompte 10 euros.

Música

 • Recital òpera i Zarzuela: divendres 11 de febrer. Protagonizat per Montserrat Martí Caballé i Luis Santana. Entrada general 12 €, ab descompte 10 €.
 • Concert Quintet Aulos Madrid: divendres 29 d’abril a les 20:00 hores. Entrada general 7 euros, amb descompte 5 €.
 • Concert Sedajazz Big Band & Albert Sanz: divendres 13 de maig a les 20:00 hores. Entrada general 12 euros, amb descompte 5 €.