La Sala Gomis tanca hui com a punt de vacunació massiva

Punt i final a la vacunació massiva. Almenys, de moment. Punt i seguit a la tasca operativa i logística de continuar vacunant contra la COVID, però canvi d’escenari. La Sala Gomis deixa hui dimarts de ser, oficialment, el punt de vacunació massiva d’Ontinyent i pobles assignats al seu voltant. Després de sis mesos, el complex cultural podrà reprendre la seua funció habitual.

La Sala Gomis va obrir les seues portes com a “vacunòdrom” el passat 19 d’abril, fent ús de la zona de l’escenari i el pati de butaques que es va retranquejar per a l’ocasió. Posteriorment, la vacunació es va traslladar a la part superior de l’edifici, concretament a l’espai de la cafeteria on s’ha portat a terme fins a aquesta setmana.

Segons expliquen fonts sanitàries, a partir del tancament dels punts de vacunació, s’habilitarà una agenda de vacunació COVID un dia a la setmana per a tota la zona, preferiblement a la vesprada, on es citarà a demanda. Les mateixes fonts apunten que amb aquesta agenda s’intentarà aconseguir dos objectius: facilitar la vacunació per augmentar el percentatge de cobertura vacunal i perdre el menor nombre de dosis possible.