La sàtira ‘El mètode Grönholm’ d’Olympia Metropolitana arriba a l’Echegaray

‘El mètode Grönholm’, una sàtira sobre el món dels processos de selecció personal, produïda per Olympia Metropolitana, arriba aquest diumenge al Teatre Echegaray, a les 19.00 hores. Dirigida per Gemma Miralles i Rebeca Valls el repartiment està format per Gemma Miralles, Rebeca Valls, Jordi Ballester i Diego Braguinsky.

La sinopsi central de l’obra es basa en quatre personatges que aspiren un càrrec d’alt nivell en una de les més prestigioses empreses multinacionals i per a això hauran d’enfrontar-se a la prova definitiva: el mètode Grönholm. Els aspirants hauran de realitzar una sèrie de jocs cruels, basats en tècniques reals de selecció personal.

L’obra presenta una mirada crítica, però ho fa amb humor i en un moment on la precarietat i l’atur són una autèntica maledicció. Fins a on estaran disposats a arribar per a obtenir el lloc de treball que sempre han somiat?

L’espectacle dirigit a un públic adult té una durada de 100 minuts. L’entrada general costa 12 euros i amb descomptes es redueix a 10 euros.