La Setmana Santa d’Ontinyent estrenarà la ‘Dansa Macabra’

Es tracta d’una de les grans novetats de la Setmana Santa d’Ontinyent per a l’edició d’enguany. De moment encara els detalls encara estan ben guardats a l’espera de la presentació oficial de l’acte. Però el que ja ha trascendit és que serà una iniciativa que recorrerà el Carrer Major, des de la Plaça de la Concepció fins la Plaça de l’Ajuntament el dimecres 5 d’abril a les 20 hores.

Darrere de la idea està Fanny Donat i el Ballet Òpera, però també s’han implicat molts col·lectius de la ciutat com Pantomima Teatre, la Unió Artística Musical, el Nou Orfeó, la Confraria de la Soledat i la Junta de de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Ontinyent. El compositor Quique Orquín ha estat l’encarregat de crear la música que acompanyarà la ‘Dansa Macabra’. En la iniciativa ha col·laborat també l’Ajuntament d’Ontinyent amb una partida de 13.000 euros contemplada en els pressupostos d’enguany.

La posada en escena tindrà clares connotacions cap a personatges d’Ontinyent, gràcies a l’aportació documental que ha realitzat Manolo Requena.

La ‘Dansa Macabra’ té la intenció de convertir-se en un al·licient més per a la Setmana Santa de la capital de la Vall d’Albaida.