Manifestació el 20 de març, en defensa dels centres de salut

La Coordinadora de Pensionistes de la Vall d’Albaida ha organitzat una manifestació en defensa dels centres de salut. Aquest col·lectiu fa una crida a la ciutadania en general, perquè participe en la manifestació del dia 20 de març, a les 19.00 hores, des de la plaça de la Concepció, fins a l’Hospital General de la ciutat.

Les llistes d’espera, la saturació d’urgències i moltes més demandes són les que han motivat aquesta convocatòria, segons expliquen des de la Coordinadora.

“Hi ha un malestar generalitzat per les llargues cues a les portes dels ambulatoris, les esperes per a ser atès per un especialista són eternes… El que sí que veiem és que cada vegada les reclamacions per als pacients estan més a la vista en els mostradors, perquè es puguen omplir i presentar quan hi haja una queixa”, detallen.

Més d’un any esperant una operació d’hèrnia o una endoscòpia que tarda prop de 9 mesos, són tan sols alguns dels exemples que afirmen des de la Coordinadora.

També volen donar suport als professionals de la sanitat, perquè “el que tenim és gràcies a ells” i critiquen la derivació de casos a centres sanitaris públics, però amb gestió privada.

Per totes aquestes reivindicacions reiteren “la necessitat de la gent d’eixir al carrer, el pròxim dilluns, 20 de març. Perquè les queixes en casa no canvien el sistema, reivindicar en el carrer i alçar la veu, sí”, conclouen.