La Unió celebra el II Memorial Mestre Ferrero

Ontinyent tanca aquest cap de setmana la programació de “Cultura de Barri” amb el concert Memorial Mestre Ferrero a càrrec de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. Amb aquest concert finalitza així la programació d’aquest estiu organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses associacions i entitats cultural, que ha inclòs fins a 21 activitats de música, dansa, cinema, poesia i contacontes.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’un concert “on per segon any consecutiu es retrà homenatge a la música festera de José Maria Ferrero Pastor”. Així, les persones assistents podran gaudir de nou dels pasdobles i de marxes mores i cristianes que tant “enyorem escoltar durant el mes d’agost”, incidia Borrell. L’actuació tindrà lloc aquest dissabte 7 d’agost al parc Vicent Andrés Estellés a partir de les 20:00 h.

En aquest sentit, el regidor destacava l’aposta de l’Ajuntament d’Ontinyent pel sector cultural. “Durant aquestes setmanes hem demostrat que la cultura és segura i que seguint totes les normes establertes per les autoritats sanitàries podem tornar a gaudir de música, dansa o cinema en directe”, incidia.