La venda online per al concert amb Auxili es tanca amb 2.000 entrades venudes

La primera jornada d’Ontinyent en concert, dimarts 23, que comptarà com a grup principal amb Auxili, ha tancat la venda online amb 2.000 entrades venudes, segons expliquen des de l’organització. No obstant això, aquells que vulguen gaudir d’aquesta cita musical encara podran adquirir les entrades, en les taquilles disposades en la plaça de la Concepció, durant el mateix dimarts, a les 18.00 hores, al mateix preu de 15 euros. Per tant, encara quedaran disponibles 3.000 entrades a la venda, ja que l’aforament té una capacitat de 5.000 persones, segons han apuntat els organitzadors.

Els primers en passar per l’escenari seran els integrants del grup guanyador del concurs ‘Sona Ontinyent, el grup de reggae fusió Baketà, que actuaran a les 22.45 hores. Aproximadament a les 23.30 hores serà el torn per al següent grup, La Fúmiga, que donaran pas al voltant de l’1.15 hores a l’esperada actuació d’Auxili, que comptarà amb col·laboracions de destacats grups i intèrprets valencians. L’actuació es perllongarà fins les 2.45 hores, moment en el qual actuarà Jazzwoman; tancant la nit DJ Plan B a les 3.45 hores.

S’estan ultimant els treballs de muntatge per a  aquest concert, que tindrà lloc en el pàrquing de Paduana. Escenari, torres de llum i de so, carpes i tots els elements per a les actuacions estan sent instal·lats en aquest recinte, que obrirà les portes a les 22.00 hores, una hora abans de l’inici de les actuacions. Cal recordar que Ontinyent en Concert tindrà una nova cita dimecres 24 d’agost, en el mateix escenari, amb l’actuació dels grups Hermano Salvaje, Lemons i Lisasinson, en aquest cas amb entrada gratuïta.