‘La veu de la trompeta’ compta amb solistes de renom

El dissabte 17 de juliol, tindrà lloc el segon concert d’aquesta temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. La cita dels amants de la música serà a les 19:30 hores; el seu escenari: el teatre Echegaray.
La protagonista d’aquesta obra serà la música, que comptarà amb Francesca Calero, com a cantant solista, i amb el trompetista Luis González com a actors principals.
A més, serà Jaume Santonja, director internacional nascut a Ontinyet, qui portarà la batuta.
Dins del programa ‘La veu de la trompeta’, el repertori està compost per peces d’estil barroc per a trompeta i cantant solista.
El teló d’aquesta segona actuació s’obrirà amb una peça orquestral de Händel. L’orquestra va realitzar fa uns mesos el primer concert després d’un any d’actuacions cancel·lades per la pandèmia.
El valor diferencial d’aquesta orquestra és el seu caràcter formatiu, ja que participen alumnes de grau formatiu i superior de la comarca.
“El fet de tocar junt amb grans professionals és una experiència molt enriquidora per a ells”, subratlla Àngels Muñoz, regidora de Festes, qui anima a la gent a què acudisca per a donar suport a la cultura i agraeix als espònsors la seua col·laboració, ja que fan possible que es duga a terme el projecte.ç


PUNT DE VENDA
Les entrades es poden aconseguir en l’escola de música Ad Libitum. El seu horari és de dilluns a divendres des de les 9:00 fins a les 14:00 hores. El preu de l’entrada és de 13 euros, el qual es redueix fins als 7 euros per als menors d’edat, així com per a les persones amb carnet d’estudiant.