La vida de Nino Bravo viatja a bord d’un tren de l’AVE Madrid-València

Una mostra fotogràfica, amb 180 imatges de Nino Bravo, s’exposa en un lloc poc freqüent, però molt freqüentat: l’interior d’un tren AVE Madrid -València amb motiu del 50 aniversari de la mort del cantant. La mostra, que porta per títol ‘Nino Bravo, destino a la eternidad’ està comissariada per les filles de l’artista, Amparo Ferri i Eva Ferri.

Com explica Renfe en una nota de premsa, “l’exposició situa a l’espectador/viatger en la carrera musical de Nino Bravo a través d’una selecció de 180 imatges, moltes d’elles inèdites, que són el testimoniatge de la seua biografia”.

L’exhibició compta amb una col·lecció de fotografies que van des de la infància i joventut de Nino Bravo fins a la seua època de major èxit. Es tracta d’imatges en blanc i negre i a tot color, situades en punts estratègics de l’interior dels cotxes.

Primers plans, imatges dels seus concerts i gires, estampes de la seua vida familiar i moments immortalitzats amb cantants de l’època componen aquest viatge que mostra els secrets del món de la música dels anys setanta apuntant-nos a la vida de l’autor d’himnes com ‘Un beso y una flor’, ‘Libre‘ o ‘Noelia‘.

Renfe es converteix en el tren de la cultura, amb un AVE que unirà València i Madrid. Estarà fins al pròxim 31 de maig i la podran gaudir més de 60.000 viatgers.