L’advocada Núria González aborda a l’Escola Feminista els ventres de lloguer

Ontinyent reprendrà aquest dimecres al Teatre Echegaray la III Escola Feminista organitzada per la regidoria d’Igualtat, amb una ponència de l’advocada Núria González López, coneguda per la denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra 6 agències de ventres de lloguer, a la qual es parlarà el negoci que amaguen les empreses darrere d’aquesta pràctica. La ponència tindrà lloc des de les 19:00 hores a l’Echegaray, amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, destacava l’interés d’una activitat “on podrem saber més sobre els ventres de lloguer de la mà d’una de les més importants lluitadores que tenim a Espanya per l’abolició d’aquesta pràctica, que ens parlarà de com afecta els drets humans de les dones i nadons”. González López, advocada i activista feminista llicenciada en Dret, és integrant dels serveis jurídics d’UGT de Catalunya i del torn d’ofici de Violència de Gènere de Barcelona, comunicadora i autora del llibre ‘Vientres de Alquiler’ fruit d’una investigació iniciada com a part d’un treball universitari i que va desembocar en aquest volum que ha estat presentada a nombrosos fòrums feministes i mitjans comunicació.

La programació de la III Escola Feminista es pot consultar a la web municipal, sent la següent activitat prevista el 8 de juny amb la intervenció a Paula Fraga Arias, advocada especialitzada en Dret Penal i de Familia, amb la ponència ‘Crítica jurídica i feminista a las políticas identitarias’.