L’Ajuntament d’Agullent finalitza les obres de connexió del polígon IP2 al clavegueram

L’Ajuntament d’Agullent ha executat les obres corresponents a la connexió del clavegueram amb el col·lector mitjançant una ajuda rebuda per part de l’IVACE.
L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit una ajuda de 197.222’8€ a l’Ajuntament d’Agullent per a millorar i modernitzar el polígon industrial. En concret, s’ha actuat sobre el col·lector industrial IP2 amb l’actuació de sanejat de les aigües residuals de les àrees industrials.
La coordinació, la gestió i la relació de treball amb la Conselleria ha suposat garantir les ajudes per a millorar les zones del polígon que requereixen actuacions i obres de millora. Entre les actuacions que ha subvencionat l’IVACE es troba l’execució del col·lector d’aigües residuals, el qual s’encarrega de les conduccions que recol·lecten totes les aigües residuals procedents de la xarxa de clavegueram i les condueixen fins a un col·lector emissari, el qual les transporta per al seu tractament.
A més, s’ha actuat amb els treballs de repavimentació de la zona, treballs de pavimentació de carrers, obres de clavegueram i obres de sanejament. L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, valora molt positivament l’ajuda concedida per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Segons el primer edil, “aquesta operació en concret han sigut unes obres molt esperades, ja que facilitaran la instal·lació de les noves empreses interessades a Agullent i la millora del recurs per a la resta de noves empreses interessades a Agullent i la millora del recurs per a la resta d’empreses ja instal·lades, per la qual cosa es crearà així un col·lector òptim per al sanejament de les aigües residuals”.