L’Ajuntament reorganitzarà els espais del Centre Cívic del carrer José Iranzo per potenciar el seu ús

L’Ajuntament d’Ontinyent reorganitzarà els espais del Centre Cívic del carrer José Iranzo per potenciar el seu ús, i convertir-lo en el centre cívic de referència al barri de Sant Josep. Així ho confirmava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la que ha estat la primera visita oficial al centre del president de Caixa Ontinyent, Pepe Pla, a la qual també acudien les regidores Paula Soler (Política per a les Persones) i Inma López (Majors Actius), i el responsable d’obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz.

Jorge Rodríguez recordava que el centre s’ha reobert gràcies a un acord de col·laboració subscrit entre Caixa Ontinyent, propietària del local, que va executar obres d’habilitació prèvies a la cessió a l’Ajuntament, qui ha aportat mobiliari, s’encarrega del seu manteniment i de la prestació del servei, i que ara assumirà la reorganització dels espais. L’alcalde posava en relleu la importància de la bona sintonia i col·laboració entre l’Ajuntament i una entitat com Caixa Ontinyent, “que té una vocació de servei amb la qual tracta de revertir els beneficis que obté l’entitat en favor de la gent, i especialment de les persones més vulnerables”.

Entre les reformes previstes es troben l’ampliació de la zona de billars enderrocant l’antiga consergeria; facilitar l’accés al bany de dones des de la sala central; o la col·locació de panells per separar la zona de jocs de taula de l’espai multiús que s’emprarà per fer activitats com ara gimnàstica, conferències, ioga o cinefòrums.

El president de Caixa Ontinyent, Pepe Pla, també posava en relleu la col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament per reobrir l’antic Club de Jubilats com a renovat Centre Cívic i posar-lo a l’abast de la ciutadania. “Aquestes coses es poden fer gràcies a comptar amb una Obra Social com la que tenim, que existeix gràcies als clients que confien en nosaltres, una Obra Social que té un valor incalculable”, remarcava. El Centre Cívic del carrer José Iranzo disposa de més de 400 m², amb capacitat superior a les 100 persones, i està obert en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 hores.