L’Ajuntament treballa en un nou conveni de col·laboració amb la residència de Sant Francesc

L’Ajuntament d’Ontinyent està treballant en un nou conveni de col·laboració amb la residència de Sant Francesc, que millorarà les condicions del que hi ha vigent entre amb dues entitats.

La 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament i vicepresidenta 1a de la Diputació, Natàlia Enguix, i la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Paula Soler, visitaven aquest dimecres aquest centre, acompanyades pel seu director, Ismael Ribera, i representants de l’associació Amigos de los Ancianos, que el gestiona.

Paula Soler explicava que “la cartera de serveis de la residència s’ha ampliat notablement als últims anys, i ara a més del servei de residència també ofereixen el programa Cuidem Junts, el servei d’ajuda a domicili, i pròximament obriran amb suport de la Generalitat Valenciana un servei de Centre de Dia amb unes instal·lacions que hem pogut comprovar que seran d’allò més modernes.

L’Ajuntament té vigent un conveni de col·laboració amb l’associació que finalitza enguany, i ja estem treballant en un nou conveni que millore les condicions de l’actual”, avançava.

Natàlia Enguix, per la seua banda, posava diverses possibilitats de subvenció a l’abast de l’associació des de les àrees de Benestar Social i Igualtat de la Diputació de València. En concret, des d’Igualtat, Enguix plantejava la sol·licitud de l’associació Amigos de los Ancianos d’una subvenció per al finançament del Pla d’Igualtat de la residència.

El nombre de places de què disposa la residència és de 75 places, totes públiques, repartides en habitacions dobles i individuals, comptant-se amb un mòdul grans dependents on les persones residents amb majors necessitats tenen una atenció més personalitzada per part del personal mèdic.