L’alcalde d’Ontinyent i el conseller de Sanitat es reuniran aquest dijous per fer seguiment de les obres de l’Hospital

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el conseller de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Marciano Gómez, es reuniran aquest dijous a València per fer seguiment de l’evolució de les obres del nou Hospital de la ciutat.

Gómez va acompanyar el passat mes d’agost al president de la Generalitat, Carlos Mazón, en la visita que es va fer al centre sanitari, on es va constatar quines eren les actuacions que restaven pendents de finalitzar al mateix. Després d’una reunió extraordinària i urgent del Consell Jurídic Consultiu per emetre un dictamen que permetera reactivar les obres, aquestes es tornaven a posar en marxa el passat 4 de setembre, amb una inversió de 3,7 milions d’euros per tal de dotar al centre d’una ressonància magnètica i modificar la segona planta del centre sanitari.

La regidora de Sanitat, Paula Soler, qui acompanyarà l’alcalde en la reunió amb el conseller de Sanitat, agraïa “la bona comunicació que estem tenint amb Marciano Gómez, i el treball que s’està fent des de la Conselleria per accelerar l’execució tant de les obres com de l’equipament. Dins aquesta línia de comunicació i seguiment volem conéixer de primera mà l’estat de les obres, així com abordar distints assumptes pendents”.

Cal recordar que la nova màquina de ressonància magnètica arribarà a l’hospital d’Ontinyent el 23 d’octubre i ha d’instal·lar-se en aquest espai fet a mida, un espai que ha d’estar llest puntualment, ja que el cost és finançat amb ajuda de la Unió Europea, molt estricta en el compliment dels terminis vinculats a les subvencions.